Αυτά είναι τα 7 καλύτερα αντρικά αρώματα για το 2022

Στο τέλος της ημέρας πιθανότατα δεν θυμάστε τι φορούσαν όσοι συναντήσατε όμως, το άρωμα τους μπορεί να ανασύρει όλες τις μνήμες μέσα σε μία μόλις στιγμή. Spicy, δροσερά, όξινα ή περισσότερο γλυκά όλα με με μία έντονη εσάνς καλοκαιριού, θάλασσας και διακοπών. Μετά από μία μικρή και ταυτόχρονα δικαιολογημένη πτώση που είχε η αγορά των αρωμάτων το 2020 λόγω του covid τα brand επανέρχονται δυναμικά λανσάροντας νέες limited edition κυκλοφορίες αναβαθμίζοντας παράλληλα τις παλιότερες.

Μερικά από τα πιο δημοφιλή αντρικά αρώματα είναι τα Bleu de Chanel, Dior Sauvage, και το Y Man από YSL όλα τους ξυλώδη, πικάντικα με νότες από εσπεριδοειδή και περγαμόντο ιδανικά για κάποιον που θέλει μία safe, ανεπιτήδευτα αρρενωπή επιλογή. Το τέλειο άρωμα για όλους δεν υπάρχει και αν θέλετε να βρείτε το δικό σας νέο αγαπημένο ξεκινήστε από πιο mainstream επιλογές επιλέγοντας ένα eau de toilette σε αντίθεση με ένα eau de parfum καθώς τα πρώτα έχουν πιο μικρή ποσότητα σε άρωμα και η μετάβαση στο καινούργιο θα είναι πιο ομαλή.

Παρακάτω θα βρείτε τα 7 καλύτερα αντρικά αρώματα.

Guilty Pour Homme Parfum, GUCCI

Το Forever Guilty συνεχίζει να επιδιώκει μια απελευθερωμένη ιδέα πάθους ερμηνεύοντας ξανά το κλασικό Gucci Guilty Pour Homme με ένα τρόπο που αυξάνει τα επίπεδα έντασης του αρώματος. Για όσους αναζητούν μια δήλωση αγάπης απαλλαγμένη από τους κανόνες και τα κοινωνικά στερεότυπα, το συγκεκριμένο άρωμα έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί ως έμβλημα της σύνδεσης μεταξύ ομοϊδεατών, εκκεντρικών εραστών. Πρόκειται για ένα ξυλώδες άρωμα που ενισχύει την πραγματική ουσία της σειράς Gucci Guilty Pour Homme. Συνδυάζει στοιχεία από γαλλική λεβάντα και λεμόνι μαζί με την μοναδική ζεστασιά του Juniper και την κεχριμπαρένια υπογραφή του Cistus σε συνδυασμό με άνθος πορτοκαλιάς και μια πικάντικη νότα μοσχοκάρυδου. Τέλος, η μυστηριώδης κομψότητα από πατσουλί ενισχύεται με μια ξυλώδη και μυρωδάτη αίσθηση που διαρκεί.

Y Eau de Parfum, YSL

Το Y Eau de Parfum αντιπροσωπεύει έναν άνδρα που έχει επιτύχει τα όνειρά του και πορεύεται προς το μέλλον έναν άνδρα ικανό να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που του παρουσιάζονται, χωρίς να παίρνει τίποτα ως δεδομένο. Έναν άντρα που δεν θα σταματήσει ποτέ να προσπαθεί, να ελπίζει, να ονειρεύεται. Οι νότες κορυφής προσφέρουν μια οσφρητική έκρηξη από περγαμόντο και τζίντζερ και την φρεσκάδα μιας φρουτώδους συμφωνίας μήλου. Ακολουθεί η πράσινη αύρα του φρέσκου φασκόμηλου σε συνδυασμό με την αίσθηση της μενθόλης και του γερανιού. Η αρρενωπή δύναμη του Y Eau de Parfum αποδίδεται με την ένταση του κεχριμπαριού, και κόκκους Tonka.

Dior Homme Sport Eau de Toilette, Dior

Τονωτικό και φινετσάτο, το νέο Dior Homme Sport eau de toilette συνδυάζει δροσερή ζωντάνια και γοητεία με μια αύρα αισθησιασμού, για ένα δίδυμο εκρηκτικό σαν το άπερκατ ενός μποξέρ.
Ζωηρές, εκρηκτικές και άμεσα αναγνωρίσιμες, οι πρώτες νότες του χαρακτηρίζονται από εσπεριδοειδή και μια ανάσα φρεσκάδας και ζωτικότητας. Στο νέο Dior Homme Sport, ο Δημιουργός Αρωμάτων Dior επέλεξε να χρωματίσει το eau de toilette με ζεστές και κεχριμπαρένιες νότες, να το τυλίξει με μπαχαρικά και να το ολοκληρώσει με νότες ξύλων. Η γεμάτη αυτοπεποίθηση αύρα του ενσαρκώνει μια αρρενωπότητα που έχει μια γοητευτική, ευγενή υπόσταση.
Το νέο Dior Homme Sport eau de toilette παίζει με τη φρεσκάδα και τον αισθησιασμό. Είναι ένα λαμπερό άρωμα, εμπλουτισμένο με ένα νέο αποτύπωμα που εντυπωσιάζει και παρατείνεται σα χάδι.

Wood Sage & Sea Salt Cologne, Jo Malone London

Ζωντανό, ενθουσιώδες, νεανικό και έτοιμο να σε απελευθερώσει.Ένας συνδυασμός από θαλασσινό αλάτι και νότες από φασκόμηλο. Ξυλώδες, σέξυ, αρρενωπό και παιχνιδιάρικο το  Wood Sage & Sea Salt Cologne θα σας μεταφέρει νοερά, σε εκείνα τα καλοκαιρινά βράδια σε νησί που το τόσο περιμένετε να ξαναζήσετε.

Baccarat Rouge 540 Eau de Parfum, Maison Francis Kurkdjian

Δυναμικό και ξεχωριστό, το όνομά του Baccarat Rouge 540 Eau de Parfum 200ml ανακαλεί τη μεταμόρφωση ενός διαυγούς κρυστάλλου που ανακατεύεται με χρυσόσκονη 24 καρατίων και σιγά-σιγά φτάνει στην τήξη στους 540 βαθμούς, για να αναδυθεί μια απαστράπτουσα άλικη όψη. Το Baccarat Rouge 540 έχει γεννηθεί από τη συνάντηση δύο συμβόλων υπεροχής, του Maison Baccarat και του Maison Francis Kurkdjian. Η συνδυασμένη μαγεία της Φύσης και του Ανθρώπου, που μεταμορφώνει τις πρώτες ύλες σε αισθησιακό στοιχείο. Μια συντονισμένη έκφραση, με μια έκρηξη τεχνογνωσίας, μια εισροή ορυκτών και μια ανάσα ζωής. Έτσι ήρθε στη ζωή το Baccarat Rouge 540, με τη γλαφυρή και εξαιρετικά συμπυκνωμένη οσφρητική υπογραφή. Φωτεινό και σοφιστικέ, απλώνεται στο δέρμα σαν ένα κεχριμπαρένιο, φλοράλ και ξυλώδες αεράκι.Μια ποιητική αλχημεία. Μια γλαφυρή και εξαιρετικά συμπυκνωμένη υπογραφή.

EBÈNE FUMÉ, TOM FORD

Το TOM FORD ÉBÈNE FUMÉ  ενώνει τις αρχαίες δυνάμεις εξαγνισμού του Palo Santo με το σαγηνευτικό Aφρικανικό ‘Eβενο, διεγείροντας τις αισθήσεις και χαλαρώνοντας τις αναστολές σε μία απόκρυφη μυσταγωγία απόλυτης γαλήνης. Βασισμένο στην ιεροτελεστία του Palo Santo, το άρωμα αποπνέει μια υπερβατική αύρα από ζεστά ξύλα, δροσερά βότανα, γήινες ρητίνες και πολυτελή άνθη.

ORPHEON EAU DE PARFUM, DIPTYQUE

Παρίσι στις αρχές της δεκαετίας του 1960. Η γειτονιά Saint-Germain ζούσε στο ρυθμό των ολονύκτιων συναντήσεων σε τζαζ κλαμπ και καλλιτεχνικές συναντήσεις. Οι άνθρωποι συζητούσαν σχετικά με τον κόσμο, χόρευαν και γελούσαν σε μια ζεστή ατμόσφαιρα τόσο ζωντανή όσο και κομψή. Το Orphéon ήταν ένα από τα μπαρ, γεμάτα με χαρούμενο αναβρασμό, όπου οι τρεις ιδρυτές της γειτονικής μπουτίκ της diptyque αγαπούσαν να συναντιούνται.
Σήμερα, αποτίοντας φόρο τιμής σε αυτήν την εποχή και στις δημιουργικές φιλίες, το μπαρ αποθανατίζεται στο οσφρητικό πορτρέτο που φέρει το όνομά του: Orpheon.
Το σκηνικό: ομίχλη καπνού που αναμιγνύεται με ίχνη σκόνης από πούδρα, και παραμένει πάνω σε γυαλισμένο ξύλο. Στην καρδιά της σύνθεσης βρίσκεται η ατμόσφαιρα αυτού του αξέχαστου τόπου, αναγνωρίσιμη μέσα από τη ζεστασιά του Tonka bean, το βάθος του κέδρου και τη ζωντάνια των καρπών αρκεύθου.

 

Πηγή: https://nitro.gr/styl/afta-einai-ta-7-kalytera-antrika-aromata-gia-to-2022/

Share this post